Workshops

Bent u op zoek naar een BBQ workshop voor uzelf, of om cadeau te geven, neem dan contact op over de mogelijkheden. Wij hebben de juiste locatie en middelen om groepen van 5 – 10 personen een goede workshop te geven, waar u de kneepjes van heet BBQ’en van zult leren beheersen.

Alle workshops zijn geschikt voor groepen van minimaal 5 en maximaal 10 personen per workshop. De workshops worden gehouden in Lunteren. Bij mooi weer zal de workshop buiten plaatsvinden en bij slecht weer zal de workshop binnen plaatsvinden. Ook is het mogelijk om een workshop bij u locatie te verzorgen.

Alle workshops zijn inclusief de benodigde BBQ’s, vlees en drinken.

 

In de workshops wordt uitleg gegeven over verschillende soorten BBQ’s en smokers. Ook de verschillende soorten brandstoffen ((kokos)briketten en houtskool) zullen worden behandeld en toegelicht. Aansluitend worden er verschillende manieren van aansteken van een BBQ behandeld. Ook het toevoegen van rookhout is een onderwerp dat wordt behandeld tijdens de workshops.

Verder gaan de workshops vooral over het bereiden van vlees en gerechten op de BBQ, inclusief de voorbereiding, hierin worden technieken behandeld zoals het injecteren en het “tenderizen” van vlees.

Uiteraard worden alle gerechten die met de groep gemaakt worden ook met de groep gegeten onder het genot van een drankje.

Tijdens de workshops is er keuze uit: bier, wijn, frisdrank, bronwater. Voor de dranken is geen aanvullende betaling vereist en er is geen limiet op het aantal drankjes per persoon, uiteraard wordt er gerekend op de eigen verantwoordelijkheid van de cursisten, uiteindelijk gaat het om het maken van gerechten op de BBQ en niet om de drank.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.