BBQ workshops Pelletgrills

Ben je aan het orienteren op het gebied van een pelletgrill / pellet BBQ, heb je een pelletgrill en wil je weten wat je er allemaal mee kan, dan is deze workshop GMG pelletgrills echt wat voor jou!

Alle GMG pelletgrills workshops zijn geschikt voor groepen van minimaal 5 en maximaal 10 personen per workshop. De workshops voor open inschrijvingen worden gehouden in Lunteren. Ook is het  natuurlijk mogelijk om een workshop bij u locatie te verzorgen.

Alle workshops zijn inclusief de benodigde BBQ’s, vlees en drinken.

In de workshops wordt uitleg gegeven over verschillende soorten GMG pelletgrills en zullen alle modellen aanwezig zijn. Ook de verschillen met andere BBQ’s zoals bijvoorbeeld kamado’s en gasbarbecues zullen worden behandeld en toegelicht.

Verder gaan de workshops vooral over het bereiden van vlees en gerechten op de pelletgrills, inclusief de voorbereiding.

 

Uiteraard worden alle gerechten die met de groep gemaakt worden ook met de groep gegeten onder het genot van een drankje.

Welke gerechten je gaat maken? Dat houden we altijd als een geheimpje, zelfs tijdens de workshop wisselen we nog wel eens afhankelijk van de groep!

Tijdens de workshops is er keuze uit: bier, wijn, frisdrank, bronwater. Voor de dranken is geen aanvullende betaling vereist en er is geen limiet op het aantal drankjes per persoon, uiteraard wordt er gerekend op de eigen verantwoordelijkheid van de cursisten, uiteindelijk gaat het om het maken van gerechten op de BBQ en niet om de drank.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Direct je plekje vastleggen? Klik dan hier